INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Declarația asta îl va enerva pe Ronaldo: "Accidentarea lui Cristiano a ajutat-o pe Portugalia să câștige finala EURO 2016 în fața Franței!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 10:38

Ajuns la 37 de ani și retras din activitate, Eric Abidal, fostul fundaș al Barcelonei, a vorbit în cadrul unui interviu pentru Grup 14 despre EURO 2016, turneu organizat în țara sa natală.

Fostul internațional francez a făcut o declarație care nu e deloc pe placul lui Cristiano Ronaldo. Superstarul a ieșit de pe teren accidentat după doar 20 de minute jucate în marea finală de la Paris, câștigată de Portugalia în fața gazdelor, scor 1-0 după prelungiri.

"Franța a avut un turneu extraordinar, dar am avut ghinion. Dacă Gignac ar fi marcat, totul s-ar fi terminat. Ronaldo a ieșit accidentat, iar asta a fost o problemă pentru francezi și un avantaj pentru Portugalia. Adversarii au fost mult mai relaxați după ieșirea vedetei, ei sunt obișnuiți să joace pentru Ronaldo, fără el spiritul echipei este altul, nu a fost presiune", a declarat fostul jucător al lui AS Monaco, acesta fiind de părere că soarta meciului decis de golul lui Eder ar fi fost alta cu starul Realului pe teren.

"Pentru Franța a fost un șoc că Ronaldo nu mai este în joc, a trebuit să luptăm și mai mult. Uitați-vă cine a marcat până la urmă golul victoriei, un tip de pe bancă care n-a jucat până atunci", a comentat Abidal, finalist la rândul lui cu naționala Franței la Campionatul Mondial din 2006.

4 sezoaneau fost adversari Cristiano Ronaldo și Eric Abidal, între 2009-2013, fostul fundaș al Barcelonei câștigând în acest interval de timp de trei ori titlul în Spania, în timp ce atacantul Realului a câștigat o singură dată

 sursa: goal.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  22 Octombrie 2016, 20:03

asta e din nesfarsita serie "daca si cu parca ..." , hai sa fim seriosi, cu Ronaldo pe teren, poate, portughezii s-ar fi impus mult mai repede ,n-avem de unde sti, daca tot vorbim de adevaratul avantaj al portughezilor, as vorbi de adversarii pe care cele doua finaliste le-au avut in semifinale ,ca o comparatie; mai mult, Franta , a avut doar 2 zile de repaus ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează