INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Declarația care tulbură din nou apele la Napoli: "M-aș fi întors, dar președintele nu m-a vrut"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 11:40

Ezequiel Lavezzi, 31 de ani, nu se simte prea bine, din punct de vedere al fotbalului, în China. Financiar, nu putea face o alegere mai bună, însă.

E de un an în Superliga chineză, la Hebei China Fortune, dar n-a marcat niciun gol încă!

580.000 de €pe săptămână câștigă Lavezzi în China (27,5 milioane de euro pe an)

Atacantul argentinian a mărturisit într-un interviu că și-a dorit să revină în Italia: "M-aș fi întors la Napoli, problema e că nu am fost dorit. Am lăsat atâtea lucruri frumoase acolo, d-asta sunt atât de nostalgic.

Îmi place la această echipă identitatea jocului pe care a impus-o Sarri. E ceva diferit față de ceea ce era. Eu am avut mereu în minte să revin la Napoli, dar cred că președintele nu m-a vrut.

Dacă într-o zi voi reveni în Italia și nu mă voi întoarce la Napoli e pentru că nu am fost dorit.

Am avut discuții în trecut cu alte echipe, dar nu am ajuns la un acord".

Lavezzi a comentar și conflictul dintre antrenorul Maurizio Sarri și președintele Aurelio De Laurentiis: "Cred că antrenorul a făcut-o pe Napoli să joace într-o manieră superbă. E nevoie să fim realiști, totuși, și să accepți că echipa nu e încă la nivelul lui Real Madrid. Cred însă că e pe drumul cel bun", a mai spus vârful argentinian pentru Sky Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  23 Februarie 2017, 13:36

Nu tulbura nimic.El a spus"CRED ca presedintele nu m-a vrut". Numai ca voi trebuie sa faceti manipulari,ca asta e menirea voastra.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează