INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Declaraţie incendiară a lui Jose Mourinho: "Jucătorul ăsta aproape că m-a ucis!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 21:46

Jose Mourinho a făcut o mărturisire interesantă despre un adversar din Premier League. Chelsea, echipa lui "The Special One", o întîlneşte pe Stoke City, în etapa a 17-a a campionatului englez, iar tehnicianul portughez l-a lăudat pe Bojan Krkici.


"Bojan e singurul fotbalist care aproape mi-a provocat un stop cardiac! A marcat un gol superb în ultimul minut în semifinala dintre Barcelona şi Inter, ăn 2010. Noroc că a fost ofsaid :)

E un jucător periculos, s-a adaptat bine în Premier League, ceea ce e foarte greu pentru un atacant", a spus Mou amintindu-şi de semifinala Ligii Campionilor din 2010, cînd FC Barcelona a întîlnit-o pe Internazionale Milano, pe atunci pregătită de Jose Mourinho.

Bojan a marcat în acel meci un gol care ar fi calificat-o pe Barça în finală, însă arbitrul i-a anulat reuşita. S-a terminat 1-0 pentru catalani, dar în tur italienii se impuseseră cu 3-1.

Stoke City - Chelsea se joacă luni, de la 22:00.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
alekzander
alekzander  •  20 Decembrie 2014, 09:00

SOCANT, BOMBA, EXPLOZIV... comicarii de titluri.

doru5
doru5  •  20 Decembrie 2014, 08:55

Mda , Krcic era aproape sa anuleze cadourile pe care arbitrii le-au facut Interului , atat in tur cat si un retur. Nu stiu cum se poate ca un arbitru sa antreneze intr-o semifinala de CL echipa antrenata de partenerul sau de afaceri.... Nu se poate vorbi in asemenea cazuri despre erori de arbitra , a fost rea vointa!!!!!

wwerko80
wwerko80  •  20 Decembrie 2014, 08:49
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Eu prin presa, cel putin pe ramos si ronaldo cred ca am citit spuneau ca se simteau cumplit de prost cand era el la echipa si din cauza lui lucrurile nu mergeau cum trebuie. Dar in fine, fiecare cu opinia lui. Eu observ ca peste tot unde se duce, jucatorii sunt mai agresivi si nebuni, nu neaparat mai eficienti sau mai "buni". Sa nu spun ca a avut practic aceeasi echipa pe care a avut-o si Ancelotti, care a castigat CL in PRIMUL AN. Un antrenor mediocru

Vezi toate comentariile (11)
Comentează