INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Declarație șocantă a lui Pogba: "Sper ca ei să se accidenteze și noi să profităm!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 10:38

Paul Pogba a revenit recent după o accidentare suferită în septembrie, dar nu are nici un pic de compasiune pentru rivalii săi. Fotbalistul de 24 de ani le dorește adversarilor de la Manchester City să stea pe bară, pentru ca United să poată recupera diferența de 5 puncte. "Cetățenii" au și un meci mai puțin.

"Știu că nu e frumos să spui asta, dar sper că jucătorii importanți ai lui City se vor accidenta, așa cum s-a întâmplat și la noi.

Oamenii nu văd asta, nu vorbesc despre asta, dar de câte ori e un meci tare, ni se accidentează jucători importanți. Dacă s-ar întâmpla și la City la fel, poate vom reuși să profităm. Să slăbească și ei un pic", a declarat jucătorul francez al lui United.

"Unii antrenori se plâng toată ziua. Eu nu fac asta. Trebuie să uiți de jucătorii accidentați și să le dai încredere celor care sunt disponibili. Pot să plâng 5 minute dacă vreți. Nu-i am pe Zlatan, Pogba, Fellaini, Rojo"
Jose Mourinho după meciul cu Benfica din Ligă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Decembrie 2017, 13:29

Te uiti la Pogba si-ti imaginezi ca ar putea da altfel de declaratii?

mioriticul
mioriticul  •  03 Decembrie 2017, 13:10
Postat de dinamo_fan pe 03 Decembrie 2017, 10:56

15 puncte ori fi punctele voastre e iq. diferenta intre City si manU e de 5 puncte. tolontane de unde ii iei tata pe astia, de pe strada ? le dai o supa calda si o tastatura ?

Pentru impachetatul pestelui e cu totul de ajuns

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Decembrie 2017, 10:56

15 puncte ori fi punctele voastre e iq. diferenta intre City si manU e de 5 puncte. tolontane de unde ii iei tata pe astia, de pe strada ? le dai o supa calda si o tastatura ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează