INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Declaraţie surprinzătoare a lui Michel Platini despre cine merită Balonul de Aur anul acesta

Articol de GSP - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 20:16

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a dat o declaraţie surprinzătoare în care a vorbit despre cine ar trebui să cîştige anul acesta Balonul de Aur.

Platini consideră că nici Cristiano Ronaldo, nici Lionel Messi nu ar trebui să primească prestigiosul trofeu, ci unul dintre jucătorii germani prezenţi cu echipa naţională la Campionatul Mondial din Brazilia.

"Nu votez pentru cine să cîştige Balonul de Aur, dar cred că ar trebui să-l ia un jucător din echipa care cîştigă Mondialul", a spus Platini, conform beIN Sports France.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
catalin_cj
catalin_cj  •  22 Octombrie 2014, 08:49
Postat de secundul pe 21 Octombrie 2014, 21:21

Asta e nebun! De ce influenteaza votul?

nu e nebun deloc. Ronaldo are in spate 10 din primi 20 de fotbalisti ai planetei. deci meritul pentru jocul lui nu e al sau 100%. la nationala a fost 0 la CM. un Schweinsteiger sau un Roben sau Neymar e mult mai indreptatit sa fie acolo avand in vedere faptul ca au avut performante la nivel de club si la nivel de echipa nationala. Ronaldo nu exista decat la Real. El face diferenata la Real doar datorita faptului ca grupul de acolo ii creaza un mediu fantastic. Nu contest ca are valoare dar aportul lui la echipa nationala a fost foarte subtire.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Octombrie 2014, 22:36

Prietesugul cu Mircea Sandu dauneaza grav sanatatii!

secundul
secundul  •  21 Octombrie 2014, 21:21

Asta e nebun! De ce influenteaza votul?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează