INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Declarație surprinzătoare a unui internațional argentinian: "Messi ar trebui să renunțe la națională"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 14:56

Colegul lui Messi de la națională, Mariano Andújar, spune că Leo ar trebui să renunțe la prima reprezentativă din cauza atitudinii fanilor față de el.

"Cred că Leo Messi n-ar trebui să mai vină la națională. Deloc. Pentru ce să vină?! Să-l fluiere lumea?

N-au nici o logică. Atunci când a spus că nu vrea să mai vină, au afișat bannere, inclusiv pe 9 iulie (n.r. bulevard celebru din Buenos Aires). Nu-și dau seama ce au până nu-l pierd", a declarat portarul lui Estudiantes de La Plata, 33 de ani.

Citește și: Revoluţie în Argentina! Trei vedete nu mai sunt dorite la naţională

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
offside
offside  •  01 Aprilie 2017, 20:08

Nu e obligatoriu ca cei care știu doar sa dea cu zarul sa știe cine e Messi și ce poate face acest superjucator! Argentina suferă când Messi nu joacă. Dar ce ne-am face fără cârcotași?

887888274661367
Pompiliu Bota  •  01 Aprilie 2017, 17:42

Ce sa caute la nationala fara Neymar, Suarez, Iniesta ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close