INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Declarații emoționante făcute de mama lui Ronaldo: "A fost darul meu de la Dumnezeu" » De ce nu se vorbește despre Messi acasă la Cristiano

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 15:38

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, a fost o salvarea pentru familia lui, așa cum susține mama portughezului.

Într-un interviu pentru L'Equipe, Dolores Aveiro, mama lui Ronaldo, povestește clipele groaznice prin care a trecut în copilărie și ce a însemnat nașterea lui Cristiano Ronaldo pentru ea și familia ei.

"Mama mea a murit când eu aveam doar 6 ani și am ajuns la orfelinat. Mai târziu, am avut patru copii, dintre care unul singur nu a fost plănuit. Cristiano a fost darul meu de la Dumnezeu. A fost ca un mic Iisus pentru familie. Singurul neașteptat, dar cel mai binecuvântat", a declarat mama starului de la Real Madrid și naționala Portugaliei.

Tatăl lui Cristiano a murit în 2005. "Dinis era extrem de important pentru Cristiano. A avut grijă ca el să ajungă cel mai bun din lume. Îi dădea încrederea de care avea nevoie".

Întrebată despre cum a resimțit Cristiano perioada în care Messi a câștigat cele 5 Baloane de aur,  Dolores a fost întreruptă de fiica sa, Katia: "Nu vorbim despre Messi acasă. Cristiano e bombardat peste tot cu întrebări despre asta, atunci când e acasă discutăm despre alte lucruri, își reîncarcă bateriile".


Dolores Aveiro, foto: lequipe.fr

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
362836060888311
Sedaca McJohn  •  13 Mai 2018, 17:16

Auzi, terog sa precizezi si ce a zis matusa lui penaldo! Sau bunica, sau verusoara poate?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează