INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Degringoladă la Inter, mari probleme pentru De Boer » Capello şi Prandelli vehiculaţi drept salvatori

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 15:27

Internazionale Milano trece prin una dintre cele mai dificile perioade. Deşi au fost făcute investiţii uriaşe în ultimele două sezoane, rezultatele întarzie să apară.

Italienii au transferat jucători de peste 130 milioane de euro anul acesta! Proaspătul campion european Joao Mario, Gabriel, Candreva, Jovetici sau Banega nu l-au putut ajuta până acum pe Frank de Boer în încercarea de a pune capăt domniei lui Juventus.

Ovidiu Hoban, unul dintre motive

Înfrangerea de joi seară, din grupele Europa League, în faţa israelienilor de la Hapoel Be'er Sheva, 0-2, a alimentat şi mai mult frustrarea fanilor. Astfel, în presa italiană au fost vehiculate numele lui Prandelli şi Capello drept posibili înlocuitori ai olandezului.

Totuşi, preşedintele clubului italian, Erick Thohir, a declarat, imediat după partidă: "Nu trebuie să ne pierdem atenţia în astfel de momente dificile şi trebuie să râmânem alături de Frank de Boer; el este omul potrivit să dezvolte acest grup de jucători şi să îi facă să lupte din nou pentru primele poziţii ale clasamentului".

Etapa aceasta, Inter primeşte vizita campionilor de la Juventus Torino, într-un meci care se va disputa duminică, de la ora 19:00. Partida va fi transmisa pe Digi Sport 2.

sursa: corrieredellosport.it

(Adrian Jitea)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
arsenie_b
arsenie_b  •  17 Septembrie 2016, 16:53

Inter are inca o echipa subtire, nu se pot compara cu Juve sau Roma. Sa-l puna pe chivu antrenor, daca intr-adevar tanjesc dupa "performanta" in timp record. Adevaratii risipitori sunt aia de la United, acolo risipa tata.. si nu doar anul asta, ci de vreo 4 ani, cu Moyes, Van Gall si acum Mourinho.. sute de milioane aruncate pe geam, ca sa joace ca o cizma

Vezi toate comentariile (1)
Comentează