INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Despre cine spune Conte: "Pentru mine, el este un Balon de Aur" + Ce fotbalist din lotul său crede că are șanse reale să câștige trofeul

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 15:35

Antrenorul lui Chelsea, Antonio Conte, susține că N'Golo Kanté ar fi meritat să câștige Balonul de Aur din acest an.

Cu toate acestea, Conte consideră că dintre actualii jucători ai lui Chelsea cele mai mare șanse de a câștiga trofeul le are Eden Hazard. În opinia tehnicianului italian, jucătorii ofensivi au mai multe șanse de a cuceri această distincție în comparație cu cei defensivi.

"Sincer, nu știu dacă N'Golo Kante poate câștiga în această viață Balonul de Aur, din cauza poziției sale în teren. Pentru mine, el este un Balon de Aur. Dacă îi întrebați pe antrenori, Kante trebuie să câștige. Paolo Maldini nu a câștigat deși a fost cel mai bun fundaș din lume, Gianluigi Buffon nu a câștigat deși a fost cel mai bun portar din lume. Aceasta este istoria Balonului de Aur.

Eden (n.r. Hazard) are caracteristicile necesare să încerce să lupe cu acești giganți (n.r. Messi, Ronaldo, Neymar). Trebuie ca anul viitor să își îmbunătățească poziția în acest clasament", a spus Conte.

Balonul de Aur din 2017 a fost câștigat de Cristiano Ronaldo, portughezul ajungând la al cincilea trofeu din carieră și egalându-l pe rivalul său, Lionel Messi, care anul acesta s-a clasat pe poziția secundă. În primii 20 de jucători, Chelsea a avut doi reprezentanți: N'Golo Kanté (locul 8) și Eden Hazard (locul 19).

1 gol în 17 partide a marcat Kante în acest sezon în toate competițiile

20 de partidea disputat Hazard în acest sezon în toate competițiile reușind 8 goluri și 7 assist-uri

Surse: skysports.comirishexaminer.comdailystar.co.uk

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează