INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Dezbaterea în privința celui mai bun din lume continuă: "Messi și Ronaldo? Există o mare diferență între a fi mare fotbalist și a fi marcator"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 18:55

Nu e nici un secret că Johan Cruyff îl preferă pe Lionel Messi în fața lui Cristiano Ronaldo. Olandezul a explicat acum și de ce crede că argentinianul e mai bun decît portughezul.

"Mereu mi-au plăcut jucătorii mici de înălțime și tehnici pentru că și eu am fost la fel. Cristiano e un mare fotbalist, dar el e un golgheter. Niciodată nu va fi jucătorul care să poată crea o echipă sau care să se ocupe ca echipa să joace bine, el e responsabil cu finalizarea, la acest capitol e un mare jucător.

În schimb, Messi e jucător de echipă: dă pase, produce assisturi. E un mare fotbalist, nu e golgheter, deși a marcat și el multe goluri, pentru mine există o mare diferență între a fi un mare jucător și a fi marcator. Lucrurile trebuie privite diferit, trebuie urmărite detaliile. Puțini oameni văd asta, e ceva dificil de explicat, mulți nu pot înțelege.

Cruyff e convins că Messi merită Balonul de Aur: "Nu există îndoială, nici un alt jucător nu e la nivelul lui Messi. I l-aș da lui", a spus Cruyff, conform presei spaniole.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
edward_kenway
edward_kenway  •  08 Octombrie 2015, 11:40

La puscarie cu evazionel. Forza UEFAlona!!!

156072321407185
Alex Desteptu  •  07 Octombrie 2015, 20:35

Neymar este mai bun decat messi

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  07 Octombrie 2015, 12:16

messi are clase in plus peste ronaldo exact cate titluri mondiale are argentina in plus!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează