INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

Dezvăluire halucinantă a unui star de la Juventus: "A trebuit să pierdem intenționat meciul, altfel ne omorau!"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 18:32

Douglas Costa, brazilianul celor de la Juventus, a relatat în presa din Italia o întâmplare halucinantă petrecută pe vremea când evolua în Brazilia, pentru Gremio.

Concret, echipa pentru care evolua a fost forțată de fani să trânteacă un meci pentru a nu trimite titlul în curtea marii rivale, Internacional Porto Alegre. Situația incredibilă s-a petrecut în urmă cu 9 ani.

"Îmi amintesc că jucam cu o formulă plină de rezerve, iar după 45 minute scorul era 1-1. În pauză, am aflat că rivala noastră istorică, Internacional, e la un pas să câștige titlul.

Am făcut anumite schimbări la pauză. Pasam între noi, dar pasam departe de poartă. A trebuit să joc evitând să câștig meciul. În final, Flamengo ne-a bătut cu 2-1 și a făcut Maracana să explodeze de bucurie. Șefii au intrat în vestiar la final și ne-au spus că puteam să facem ceea ce voiam, dar responsabilitatea era a noastră.

Ne-au spus că dacă am fi câștigat nu am fi fost lăsați de fani să plecăm. Fanii lui Gremio ar fi vrut să ne omoare dacă am fi câștigat meciul pentru că ar fi fost o adevărată pată în istorie dacă am fi trimis titlul către rivală. Dacă am fi bătut-o pe Flamengo, am fi fost morți!", a declarat Douglas Costa, potrivit Gazzetta dello Sport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  20 Februarie 2018, 21:23

HA-LU-CI-NANT si IN-CRE-DI-BIL in exclusivitate la hartia lui gigi de mintit poporul, pardon de impachetat guvizi, o "stire" neconfirmata si care nici nu se poate confirma. Oare sursa" credibila" a fost acelasi idol al vostru din Pipera?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează