INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dezvăluirea senzațională făcută de Pique » Încăierare între Barcelona și Real Madrid într-un grup de WhatsApp: "Hai, băieți! De ce sunteți așa serioși?"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2018 13:32

Gerard Pique, fundașul de 30 de ani al Barcelonei, a dezvăluit cum se distrează cu rivalii de la Real Madrid.

Catalanul a scris în articolul său pentru The Player's Tribune că a creat un grup de WhatsApp cu jucătorii spanioli de la Barcelona și Real Madrid, iar aceștia fac glume pe seama rivalității din campionat.

"O să vă dau o informație din interior. Toată lumea știe că fotbaliștii au grupuri de WhatsApp. Eu am unul cu prietenii de acasă și unul pentru colegii de la Barcelona. Dar favoritul meu s-ar putea să vă surprindă. La începutul acestui sezon, când aveam 8 sau 9 puncte avans față de Real Madrid, am creat un grup special cu câțiva dintre băieții de la naționala Spaniei care joacă la Real Madrid și Barcelona.

Tot ce facem în acel grup este să vorbim prostii despre Barcelona și Real! E cel mai tare. Suntem ca niște copii. Adevărul e că, mai ales pentru mine, este foarte amuzant, mai ales că avem 15 puncte avans. Sunt foarte creativ în răspunsurile mele. Sezonul trecut, când cei de la Real Madrid câștigau tot, se simțeau foarte bine. Vorbeau multe prostii când ne vedeam la antrenamentele naționalei.

Omule, de fiecare dată când câștigat un meci postau poze în care apăreau fără tricouri în vestiar. Țineți minte? Erau fericiți și își încordau mușchii precum The Rock, zicând #HalaMadrid și punând emoticoane cu trofee. Acum e altă senzație. Toate pozele lor de pe Instagram sunt foarte serioase, scriu doar «Azi am luat 3 puncte. Trebuie să muncim din greu în continuare!»

Și mereu le scriu pe grupul de WhatsApp și îi întreb «Hai, băieți! De ce sunteți așa serioși?». Și le trimit emoticone cu fețe care râd. Chiar am ales un nume special pentru acest grup. Se cheamă «Felicitări»", a dezvăluit Gerard Pique.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
robdin2007
robdin2007  •  22 Martie 2018, 14:05

Absolut senzational

Vezi toate comentariile (1)
Comentează