INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Dezvăluiri din concediu » Ce le-a spus președintele lui Real Madrid unor turiști despre plecarea lui Cristiano Ronaldo

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat luni, 07 august 2017 23:10

Cristiano Ronaldo a părut decis să o părăsească pe campioana Europei, Real Madrid, în această vară, după apariția problemelor cu oamenii legii, însă președintele Florentino Perez nu și-a pus niciun moment problema pierderii starului portughez.

Aflat în vacanță, acesta le- a dezvăluit unor turiști din Italia, fani madrileni, că nu are de gând să- l vândă pe lusitan indiferent de preț.

Rivala Barcelona a fost nevoită să- l vândă zilele trecute pe Neymar la PSG după ce francezii au achitat clauza de reziliere de 222 milioane de euro.

"Să- l vând pe Cristiano? Nu aș face asta nici dacă mi s-ar plăti greutatea lui în aur!", a fost replica lui Perez.

Lusitanul în vârstă de 32 de ani a fost cumpărat de Real Madrid de la United, în 2009, pentru 94 milioane de euro. De la sosirea pe "Bernabeu" acesta a câștigat 4 trofee "Balonul de aur". A jucat în 344 meciuri, înscriind 406 de goluri.

Sursa: record.pt

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
10206056252507072
Gherhard Robert  •  08 August 2017, 00:44

Nu aveau ce sa scrie astia de la gsp..becali face *** ca l doare stomacul in seara asta si trebuiau sa scoala o perla

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  08 August 2017, 00:09

Niciun fotbalist nu ar valora mai mult de 5 milioane de euro/dolari daca s-ar plati greutatea lui in aur. La asa sume s-a ajuns incat expresia si-a cam pierdut insemnatatea daca faci un calcul. :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează