INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Dezvăluiri din vestiarul lui United! Cristiano Ronaldo a povestit ce făcea Ferguson după eşecuri: "Era atît de roşu"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 18:25

Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri din vestiarul lui Manchester United. Superstarul lui Real Madrid a povestit cum reacţiona legendarul Sir Alex Ferguson cînd "diavolii" pierdeau un meci în Premier League.

"Îmi aduc aminte, cîteodată cînd făceam ceva greşit sau pierdeam vreun meci dădea cu picioarele în scaune sau în ghetele din vestiar.

Lovea orice, apa, sucurile energizante. Era atît de roşu şi ţipa: «Du-te dracu', trebuia să pasezi acolo».

Era de necrezut, dar pînă la urmă foarte bine. Pentru că am învăţat multe", a explicat Cristiano.

Portughezul a făcut aceste dezvăluiri pentru noul documentar BBC "Sir Alex Ferguson: Secretul Succesului" care va apărea pe 11 octombrie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
starcraft
starcraft  •  07 Octombrie 2015, 00:57

dar ca a luat o echipa in anii '80 mediocra si a dus-o pe locul 1 Premier Ligue, echipa ce acum are milioane de suporteri in toata lumea datorita rezultatelor sale; asa "betiv", "tiran" samd. performanta cere sacrificii, a scos maxim din jucatori no name. va pricepeti la acest sport precum gasca la vanatoare.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  06 Octombrie 2015, 20:00

acest sir... alex :) ma umfla rasul e un animal, auzi la ei, cica sir :))) un tiran, care a condus prin tiranie si fel de fel de mizerii echipa aia atatia amar de ani. si-acum dupa ce nu mai poate ca deh s-a ramolit si el scrie carti tampite si le publica pentru fraierii care se uita in gura lui. dar ce sa zic, fiecare are leaderii pe care-i merita/urmeaza. there can be no leader without followers

1494476160865742
Don Hemingway  •  06 Octombrie 2015, 18:40

fergusson umbla beat mai tot timpul, avea sticle prin toileta ascunse tragea la masea in pauze , din cauza asta a fost demis , era betivan!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează