INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Dezvăluiri geniale ale tatălui lui Guardiola: "Pep nu e în stare să schimbe un bec! Să vă zic ce mi-a mărturisit cînd avea 11 ani"

Pep Guardiola, foto: reuters
Pep Guardiola, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 12:24

Cel mai în vogă antrenor din fotbalul mondial, Pep Guardiola, este cu gîndul numai la sport, conform tatălui său, citat de goal.com.

Pep Guardiola merge la Manchester City, din vară. Spaniolul în vîrstă de 45 de ani are două Ligi ale Campionilor în palmares, 3 titluri în La Liga și alte 3, în curînd, cu Bayern Munchen.

Tatăl lui Pep, Valenti, a oferit un interviu legat de felul de-a fi al spaniolului în familie.

"Am muncit pe șantiere 10 ore pe zi, în fiecare zi, de cînd aveam 14 ani. M-am oprit cînd aveam 66. Am văzut devreme că nu era nici o șansă ca el să îmi calce pe urme.

Într-o zi, l-am dus pe șantier să lucreze cu mine. Era puștan și nu s-a mai întors după pauza de prînz. Nu era în stare nici măcar să schimbe un bec!

Îmi aduc aminte cînd avea 11 ani și mi-a povestit odată: tată, nu-mi înțeleg coechipierii care vorbesc despre filmele văzute, cu cîteva momente înainte să intre pe teren. Ar trebui să fie concentrați pe victorie"   Valenti Guardiola

După ce a semnat contracutul cu Manchester City, Guardiola va fi cel mai bine plătit antrenor din lume. Citește AICI ce salariu va avea spaniolul și cum arată topul celor mai bine plătiți tehnicieni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mixmax
mixmax  •  04 Februarie 2016, 12:46

interesant daca mazetta ne explica si noua de ce aceste dezvaluiri sunt "geniale" cand de fapt ar trebui catalogate drept "zvonuri, barfe shushanele"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează