INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEMITERE

Dezvăluiri incendiare! Antrenorul a fost dat afară din motive incredibile: ”Întârzieri frecvente la antrenamente, femei în camere, haos general”

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 10:12

Încep să iasă la suprafață motivele pentru care Lille l-a dat afară pe antrenorul Marcelo Bielsa. Nu rezultatele slabe l-au curățat pe "El Loco", ci faptul că antrenorul scăpase total situația de sub control.

Cotidianul L'Equipe a aflat că la echipă guverna anarhia, după ce argentinianul le-a dat mână liberă jucătorilor să se autogestioneze în vestiar, chiar și în cantonamente! Așa s-a ajuns la indisciplină generalizată, totul cu acordul lui Bielsa, care tolera haosul! 

Alungat de Bielsa, chemat ca înlocuitor!

"Întârzierile la pregătiri deveniseră o obișnuință, iar căpitanul Amadou nu putea aplica sancțiuni fără sprijinul tehnicianului. Și mai mult, înaintea partidei din Cupa Ligii cu Valenciennes, de pe 25 septembrie, câștigată la penalty-uri, o femeie a pătruns în camera unui jucător", scriu francezii. "

El Loco" plătește și pentru conflictul cu Luis Campos, consilierul președintelui Lopez. Nu-și mai vorbeau din vară după neînțelegerile de mercato, Bielsa concediindu-l pe analistul video, Joao Sacramento, omul lui Campos, care apoi a preluat-o pe Lille

400.000 €brut este salariul lunar pe care îl pretinde Bielsa ca despăgubire până în iunie 2019, când îi expiră contractul cu Lille 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează