INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LYON

Un star din Premier League a negociat cu Lyon: "A cerut un shot de whiskey în cafea şi avea ţigara în gură!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 22:53

Bruno Genesio, antrenorul lui Olympique Lyon, a dezvăluit modul în care au decurs negocierile cu Emmanuel Adebayor şi care au fost pretenţiile extravagante ale fotbalistului.

Atacantul de 32 de ani a rămas liber de contract în aceată vară, după despărţirea de Crystal Palace şi a fost în discuţii cu francezii de la Lyon. Antrenorul echipei a povestit de ce Adebayor nu a ajuns la formaţia sa.

"Am decis să ne întâlnim în Lyon la o cafea. Surpriză, când am ajuns, a cerut un shot de whiskey în cafea şi avea ţigara în gură. În orice caz, interviul a început rău, dar eram gata să ascult: este în continuare un fotbalist care a jucat la Arsenal,Manchester City şi Real Madrid.

Lăsăm la o parte salariul, a fost puţin cam mare, dar având în vedere situaţia fotbalistului, eram gata să facem concesii. Dar trebuie să ştiţi, a cerut un elicopter care să-l ducă la antrenament şi o vilă cu piscină cu vedere spre Corsica.

Şi mai presus de toate: eram gata să-i oferim tricoul cu numărul 9, dar ne-a cerut numărul 10, al lui Alex Lacazette, jucătorul nostru emblematic, alături de Nabil Fekir şi Jeremy Morel! În acel moment, i-am spus stop, la revedere Manu!", a relatat Genesio conform squawka.com.

În ultimul sezon petrecut în Anglia, Adebayor a marcat o singură dată în 12 meciuri pentru Crystal Palace.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dl.axinte
dl.axinte  •  20 Septembrie 2016, 10:38

...si mai spuneti ca tamas e betiv....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează