INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Dezvăluiri neașteptate ale unui superstar din naționala Argentinei: ”Dacă Messi ar avea atâta putere, nu aș fi niciodată rezervă!”

foto: reuters
foto: reuters

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2018 11:02

Agüero a dezmințit că Leo ar influența alegerile selecționerului Argentinei: ”Suntem prieteni foarte buni și așa ar fi trebuit să joc mereu. După Manchester City, mă retrag în 2020 la Independiente”.

Jorge Sampaoli are, probabil, cea mai vastă arie de selecție în privința atacanților oferită Argentinei în ultimii ani și e greu să-i mulțumească pe toți care râvnesc la un post de titular. Influența lui Messi contează, dar nu atât de tare, susține Sergio Agüero. "Dacă Leo ar avea atâta putere la echipa națională, eu nu aș fi niciodată rezervă, deși suntem foarte buni prieteni. La început, Basile nu m-a luat prea mult în calcule, Sabella a mizat pe mine, cu Martino am fost iar îndepărtat, pentru a reveni cu Bauza", zice Kun, în interviul de la Fox Sports.

"Ghinion în Brazilia!"

Vârful care va împlini 30 de ani înaintea CM din Rusia mărturisește că, la fel ca Messi, mai are doar o șansă să devină campion mondial: "Mă simt dator față de Argentina și de aceea mi-ar plăcea să luăm titlul la vară. În Brazilia, am avut ghinion și apoi am trecut prin clipe grele când Leo și-a anunțat retragerea. Noroc că s-a răzgândit! Și eu mă voi retrage, la finele contractului cu Manchester City, în 2020, să joc la Independiente". 

36 de goluri în 84 de selecții la "naționala" Argentinei are Sergio "Kun" Agüero. La City a reușit 199 de goluri în 289 de partide în 6 sezoane

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează