INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Dezvăluiri senzaționale ale lui Mircea Lucescu » Cum l-a scos din echipă pe Ronaldo: "Nu ar fi trebuit să accept tot ce făcea"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 19:39

Mircea Lucescu, în prezent selecționerul Turciei, a rememorat în presa din Italia momentul în care l-a scos din primul 11 pe marele atacant brazilian Ronaldo, pe vremea când era antrenor la Inter, în 1999. 

"Am fost copleşit de personalitatea unor jucători. De exemplu, nu ar fi trebuit să accept ce făcea Ronaldo. El întârzia mereu la antrenamente, toată lumea ştia asta, dar nimeni nu a făcut nimic.

Avea o relaţie specială cu preşedintele (n.r. - Massimo Moratti), care l-a admirat foarte mult. De asta am plecat. În Liga Campionilor, într-un meci cu Manchester United, l-am scos din echipă pe Ronaldo şi l-a introdus pe Ventola. El voia să joace, dar nu se antrena. Aşa că a mers direct la vestiare şi apoi a plecat la aeroport ca să plece în Brazilia. Oamenii de la club mi-au spus că l-au învoit pentru că avea mama bolnavă. În timpul Carnavalului a plecat din nou la Rio. Dar întotdeauna a fost o plăcere să-l văd jucând, era o plăcere absolută", a declarat Mircea Lucescu, potrivit Rivista 11.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
redshow
redshow  •  26 Decembrie 2017, 08:36

Bravo Bulibaşo! În 2017 i-ai scos pe turcaleţi de la mondial :)))

capca1
capca1  •  26 Decembrie 2017, 07:06

Păi, toți jucătorii știau că Lucescu nu e antrenor, a stat 3 luni, ce naiba ?! Singurul jucător care l-a băgat în seamă pe Lucescu a fost Taribo West, care a acceptat să-i dea tricoul lui de joc. În cap !

alex_x
alex_x  •  26 Decembrie 2017, 06:34

ronaldo a fost incontestabil cel mai bun atacant din fotbal.era in stare sa dribleze toata echipa adversa si portarul...pleca in viteza cu o explozie nemaiintalnita. .avea un control al balonului in regim de viteza incredibil.practic adversarii nu puteau decat sa l faulteze...detinea o forta incredibila in picioare care i permitea sa depaseasca lejer orice adversar.un asa jucator de fotbal nu se va mai naste...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează