INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dezvăluiri șocante despre unul dintre cei mai importanți oameni din istoria recentă a Barcelonei: "Familia lui moare de foame!"

Rosell, 53 de ani, stânga, alături de Bartomeu, actualul președinte al clubului // FOTO: Guliver/GettyImages
Rosell, 53 de ani, stânga, alături de Bartomeu, actualul președinte al clubului // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 18:40

Sandro Rosell, fost președinte al Barcelonei, a ajuns în închisoare pentru o fraudă fiscală de 15 milioane de euro și i-au fost blocate toate conturile.

"Familia lui moare de foame și trăiește acum numai din mila rudelor și a prietenilor apropiați. E inuman ce i se întâmplă, există destule metode de a-l împiedica să se sustragă cercetării.

Este perversiunea sistemului judiciar spaniol. Puteau să-i rețină pașaportul sau să-i pună brățară electronică", s-a revoltat avocatul său, Pau Molins, conform Mundo Deportivo.

4 ani
a fost Rosell președinte la Barcelona, în perioada 2010-2014

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
florisking
florisking  •  24 Noiembrie 2017, 23:46

si boii de la bicicleta sa-i ia!! 15 mil de euro frauda si familia lui moare de foame?! povesti de-ale avocatilor pentru jurnalisti ,,buni,,.....daca alea 15 mil sunt in conturile astea blocate, procurorii trebuie sa-i dea drumul omului.... inseamna ca si-au recuperat banii. asta e tentativa de frauda:))

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  24 Noiembrie 2017, 23:00

Deci au ajuns infractorii sa aiba mai multe drepturi decat oamenii cinstiti. In ziua de azi pana nu il dovedesti ca a furat el se numeste om cinstit. Omul cinstit pana nu dovedeste ca a muncit e tratat ca un hot si nu e platiti.

para.para
para.para  •  24 Noiembrie 2017, 22:37

Daca era presedinte in La Liga de romanika si mai scria si-o juma' de carte, era de mult eliberat. Plus ca in romanika nu-i confisca nimeni averea.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează