INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Dezvăluiri şocante! Încă un caz Adrian Mutu în Anglia » Doi oficiali de la un club important au prizat cocaină în biroul adversarilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 aprilie 2014 14:22

La aproape 10 ani după ce Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping, în Premier League izbucneşte un nou scandal. The observer anunţă că doi oficiali ai unui club important din Anglia au prizat cocaină chiar în biroul unui adversar!The Observer susţine că poliţia a demarat o anchetă la cererea clubului în cauză. Numele echipei nu a fost publicat din raţiuni legale, însă sursele englezilor susţin că este vorba de o echipă importantă.

Clubul ar fi cerut sprijinul poliţiei după ce a observat un comportament ciudat a doi oficiali. Se pare că şefii ar fi primit un pont că în sediul clubului se consumă droguri, iar unul dintre cei doi suspecţi este un nume important din fotbalul britanic.

Într-o ocazie, cei doi ar fi fost prinşi prizînd cocaină în biroul unei adversare în timpul meciului! Şefii echipei se tem că acesta n-ar fi fost un incident izolat, pentru că, la o partidă de pe teren propriu, unul dintre cei doi suspecţi era murdar de praf alb pe haine.

În 2004, fotbalul englez a fost zguduit de un alt scandal cu cocaină, Adrian Mutu fiind data afară de Chelsea, după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
valyomanyd
valyomanyd  •  21 Aprilie 2014, 21:33

Domnule jurnalist, ai mancat de Paste un ou stricat? Ce nou caz Mutu visezi ? Astea sunt conducatori, ce , Mutu a fost presedinte de club si nu stim noi ???

redzebra
redzebra  •  21 Aprilie 2014, 20:03

ati ajuns mai ceva ca ...(virgula) cancan-ul! de ce ar fi acesta un nou caz mutu? singurul lucru comun e cocaina, in rest sunt chestiuni total diferite! wowbiz-ul e minciuna pe langa voi! ati devenit cel mai mare ziar de cancan din romania!!! va intereseaza mai mult circul decat sportul! pe toate site-urile care ar trebui sa fie de sport 9 din 10 articole sunt de circ si carcoteala!

merace
merace  •  21 Aprilie 2014, 19:37

Oricine poate sa scrie povesti scandaloase cu personaje anonime. Si sa le semneze tot anonim!!! :D hahaha

Vezi toate comentariile (14)
Comentează