INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Dezvăluirile lui Klopp » Cum a trăit dimineaţa de după meciul cu Dortmund: "Ştiam cum se simţeau"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 18:50

Jurgen Klopp a vorbit despre modul în care a trăit dimineaţa de după returul sferturilor de finală Europa League, când Liverpool a eliminat dramatic fosta echipă a neamţului, Borussia Dortmund.

"Nu mă aşteptam - nu te poţi aştepta la o minune. Când am înscris din nou, a fost mai mult un şoc decât o bucurie reală. La final, când am văzut toate feţele fericite după meci, am ştiut că e o seară specială. Nu poţi avea aşa ceva de 500 de ori. Dacă eşti un tip extrem de norocos, poate ai zece toată viaţa.

Dimineaţa de după meci a fost cu totul diferită pentru că, de obicei, după un astfel de meci te trezeşti şi te gândeşti «oh, super, ce lucru minunat». De această dată nu eram în cea mai bună formă, să fiu sincer, şi nu aveam idee de ce, iar apoi mi-am dat seama «Ah, da, ei au pierdut».

"Am avut şapte ani minunaţi în Dortmund şi ştiam cum se simţeau. Ştiam ce ar fi făcut la hotel şi cum ar fi fost când se trezeau şi se întâlneau la micul dejun. Ştiam care ar fi fost starea de spirit", a spus Klopp la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Villareal, citat de liverpoolecho.co.uk.

Liverpool joacă în deplasare joi, contra lui Villareal, în semifinalele Europa League.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează