INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Di Natale va fi indisponibil pentru restul sezonului

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2009 00:00

Căpitanul lui Udinese, Antonio Di Natale, nu va mai putea juca în actuala stagiune din cauza leziunii pe care a suferit-o la genunchiul drept, în partida pe care naţionala Italiei a disputat-o, sâmbătă, cu Muntenegru, în preliminariile Campionatului Mondial din 2010, informează site-ul clubului.

Atacantul în vârstă de 31 de ani a efectuat în cursul zilei de marţi, la o clinică din Barcelona, o artroscopie care a relevat faptul că nu este necesară o intervenţie chirurgicală. Staff-ul medical al lui Udinese a anunţat că Di Natale, autorul a 12 goluri în actuala stagiune din Serie A, are nevoie de mai multe săptămâni de recuperare şi nu va mai putea evolua în acest sezon.

Fostul jucător al lui Empoli s-a accidenat în debutul meciului pe care Italia l-a câştigat, sâmbătă, în deplasare, cu Muntenegru, scor 2-0, în Grupa a 8-a din preliminariile Campionatului Mondial din Africa de Sud.

Sursă: NewsIn

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează