INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASTON VILLA

Diagnosticat cu leucemie în urmă cu patru ani, un fost căpitan al echipei Aston Villa a revenit pe teren

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2016 22:47

Fotbalistul bulgar Stiliyan Petrov a revenit astăzi pe teren în tricoul lui Aston Villa, după ce în martie 2012 a fost diagnosticat cu o formă gravă de leucemie.

Mijlocașul în vârstă de 37 de ani a jucat în repriza a doua a amicalului disputat de echipa sa împotriva formației GAK 1902, din liga a șasea austriacă. Aston Villa s-a impus cu scorul de 8-0.

Petrov încearcă să revină în fotbalul profesionist și s-a antrenat cu Aston Villa în presezon, la invitația clubului englez. Înainte de a semna cu Villa, în august 2006, bulgarul a disputat peste 200 de meciuri în tricoul lui Celtic, pentru care a marcat 55 de goluri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează