INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Diego Costa, mesaj ironic pentru Antonio Conte » Atacantul s-a filmat în tricoul echipei la care vrea să joace

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2017 09:30

Spaniolul Diego Costa, atacantul nemaidorit de tehnicianul Antonio Conte la Chelsea i-a trimis coechipierului Fabregas, pe Instagram, un mesaj cu subînțeles și un film în care petrece în tricoul lui Atletico.

Pentru Diego Costa nu mai există cale de întoarcere la Chelsea. Iar dacă cineva mai avea vreo îndoială, mesajul sarcastic al atacantului de 28 de ani pentru managerul Antonio Conte, expediat aseară, l-a lămurit definitiv cum stau lucrurile. "Îmbrățișează-l pe Conte din partea mea!", i-a scris el coechipierului Cesc Fabregas pe Instagram.

Postând totodată un film în care poate fi văzut petrecând în tricoul lui Atletico, la care își dorește să revină după 3 sezoane pe Stamford Bridge.

 12

13

Concediat prin SMS

Acesta nu este însă decât un nou episod din războiul pe care Costa îl duce încă din timpul stagiunii trecute cu managerul italian. După ce l-a supărat în mai multe rânduri, Conte a hotărât să se despartă de el. Iar în iunie, când atacantul era la naționala Spaniei, i-a trimis un SMS prin intermediul căruia îl anunța că nu mai face parte din planurile sale și poate să-și caute echipă.

Replica? Diego l-a făcut public, creându-i probleme antrenorului la Chelsea, și a evocat pentru prima oară intenția de a se întoarce la Atletico.

Împrumut și apoi Atletico

Problema? Madrilenii au interdicție la transferuri până-n ianuarie 2018. Pot achiziționa jucători, dar nu-i pot folosi, astfel că atacantul trebuie să se "parcheze" la un alt club vreme de 6 luni. Iar până se rezolvă, nu pierde nicio ocazie să-l ia peste picior pe Conte! 

22 de goluri și 8 assisturi a dat Diego Costa pentru Chelsea în toate competițiile sezonului trecut, 42 meciuri

2019 e anul în care-i expiră lui Costa contractul cu Chelsea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează