INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Diego Maradona s-a întâlnit cu golgheterul din Premier League » ”El Pibe d’Oro” i-a spus cum ”să-i ucidă” pe portari

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 24 octombrie 2017 20:28

Harry Kane, atacantul de 24 de ani ai celor de la Tottenham, s-a văzut cu Maradona înaintea meciului cu Liverpool, câștigat cu scorul de 4-1, iar argentinianul l-a sfătuit să arunce mingea peste portari când ajunge în fața lor, deoarece aceștia i-au învățat obiceiurile.

Legendarul fotbalist, campion mondial în 1986, a fost încântat să îl vadă pe puncherul englez pe stadionul Wembley, la vestiare, alături de conaționalii săi Osvaldo Ardiles și Mauricio Pochettino, actualul antrenor al lui ”Spurs”.

Cu toate că Harry Kane a marcat 13 goluri în 12 meciuri în acest sezon și nu pare că ar mai avea nevoie de sfaturi, totuși atacantul a ascultat cu atenție observațiile lui Maradona.

Argentianul a exclamat admirativ la vederea lui Kane: ”Ce golgheter! Mauricio are o forță adevărată în echipă. Continuă, folosește-ți mintea pe teren. Mult noroc!”.

Maradona i-a spus că toți portarii din Premier League îi urmăresc execuțiile și golurile la televizor și în consecință jucătorul lui Tottenham ar trebui să folosească mai des lobarea mingii peste goalkeeperi pentru a-i surprinde, conform Dailymail.

Harry Kane, în vârstă de 24 de ani, a devenit o țintă pentru Real Madrid, după evoluțiile sale remarcabile din sezonul trecut, când a înscris 29 de goluri în Premier League.

80.000.000 €este cota atacantului englez pe transfermarkt.de

surse: 101greatgoals.com, dailymail.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează