INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

Diego Simeone: "Există o singură echipă pe care nu aș antrena-o" » Ce jucători vor deveni buni antrenori după părerea lui "El Cholo"

Diego Simeone, foto: reuters
Diego Simeone, foto: reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 22 martie 2017 11:25

Diego Simeone, 46 de ani, a fost invitatul special al emisiunii El Transistor de la postul de radio spaniol Onda Cero.

Tehnicianul lui Atletico a vorbit despre planurile sale de viitor, recunoscând că singura echipă pe care nu va accepta s-o antreneze este Real Madrid.

"Îmi doresc din tot sufletul să pregătesc naționala Argentinei într-o bună zi, dar până atunci va trebui să capăt experiență și să devin un antrenor mai bun. Din motive sentimentale nu voi merge niciodată la Real, cred că nici ei nu mă consideră o variantă viabilă. Însă nu exclud posibilitatea să antrenez o altă echipă din Spania", a recunoscut "El Cholo", conform AS.

Fostul internațional argentinian a vorbit și despre elevii săi, pentru unii dintre ei prevăzând un viitor de succes în posibila carieră de antrenor.

"Am fost foarte direct și sincer cu Kevin Gameiro atunci când a semnat cu Atletico. I-am spus că Diego Costa este prima opțiune în atac, însă dacă nu se va întâmpla asta, el va deveni numărul unu. Părerea mea este că Tiago, Godin și Gabi au toate calitățile necesare pentru a deveni antrenori de calitate", a precizat Simeone.

Tehnicianul lui Atletico și-a amintit și de cea mai proastă experiență trăită pe Vicente Calderon: eliminarea suferită în fața lui Ajax Amsterdam în "sferturile" Ligii Campionilor. Se întâmpla în data de 19 martie 1997, atunci când "lăncierii" se calificau în semifinale după reprizele de prelungire, scor 4-3 la general.

5 trofeeare Diego Simeone la cârma lui Atletico Madrid, bifând și două finale de Champions League, ambele pierdute în fața marii rivale Real Madrid

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează