INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Diferenţă de 49 de ani! » Berlusconi s-a logodit cu o femeie mai tînără decît propria lui fiică

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 01:13

La 76 de ani, Silvio Berlusconi s-a logodit. De două ori căsătorit, nedespărţindu-se nici acum oficial de a doua soţie, patronul Milanului şi-a anunţat relaţia cu Francesca Pascale, prezentatoare TV în vîrstă de 27 de ani.

Mai mică decît fata sa Barbara cu un an! "E o fată frumoasă, chiar mai frumoasă în interior. Mă iubeşte şi are principii morale puternice", a mărturisit "Il Cavaliere".

În 2009, la 24 de ani, Francesca a primit din partea lui Silvio un loc în Consiliul Local al oraşului Napoli.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
submarina
submarina  •  18 Decembrie 2012, 15:09

Poate prezentatoarea tv suferă de anosmie (pierderea totală a mirosului) si primeste placere cand se saruta cu SILVIO, poate e surda si nu-i aude sforaitul, sau oarba etc, dar cred ca mai degraba e naiva inchipuindu-si ca va pune mana pe averea lui...nuu, Berlusconi dupa cum arata, cu siguranta peste 3-4 ani ii da prezentatoarei un sut in funduletz si se duce la alta mai tanara...

neuercainerosu
neuercainerosu  •  18 Decembrie 2012, 12:47
Postat de flo_ax pe 18 Decembrie 2012, 03:41

"Mă iubeşte" ... serios? iti dai seama ce fluturi are tipa prin stomac, cat e de innebunita dupa un mos de aproape 80 de ani, gras si libidinos... Barbatii chiar se tampesc de cap cand sunt convinsi ca o femeie e indragostita cu adevarat de ei. Tipa spera ca fosila da coltul in 4-5 ani si ramane cu o parte importanta de avere... si ar fi mult mai realist ca babalacul sa creada asta, ca doar nu sta cu el pe gratis, nimic nu e gratis

Ii face cadou cate o casuta, o masinuta...

neuercainerosu
neuercainerosu  •  18 Decembrie 2012, 12:45

Al dreaq mos.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează