INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Dilemă» Doi tipi seamănă foarte mult, dar numai unul e Neymar. Care? :O

Neymar și sosia sa oficială, Gabriel
Neymar și sosia sa oficială, Gabriel

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 04 mai 2012 18:41

Se numeşte Gabriel, are 15 ani şi seamănă frapant cu Neymar, al cărui mare fan este. Prezenţa sa la postul TV Globo i-a schimbat viaţa. Remarcîndu-l, însuşi starul brazilian de la FC Santos a rămas uimit cît de mult i se potriveşte la chip încît a acceptat ca puştiul să-i devină sosie oficială.

Priviţi-i pe amîndoi, unul lîngă altul. Care este Neymar, care este Gabriel? Foarte mulţi se pot înşela. Spre bucuria sosiei, care a apărut deja în patru spoturi publicitare ca înlocuitor al atacantului de 20 de ani.
P.S. Adevăratul Neymar e cel din stînga.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
tibyiy
tibyiy  •  05 Mai 2012, 12:23

De la apropiere, asa cum este si in poza, nu seamana (decat la culoarea pielii si, asa cum s-a mai zis, la tricouri). De la suficienta departare, insa, cred ca este posibil sa fie confundati.

enduras
enduras  •  05 Mai 2012, 11:14

Seamana foarte mult cu tacsu' mare a lu' Neymar :)

gicuta_gogu
gicuta_gogu  •  05 Mai 2012, 08:08

Ce stire e asta ma? Nu mentionati nimic despre noile melodii de kkt pe care le danseaza Neymar cand da gol?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează