INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Din ce în ce mai aproape de despărțire! Barcelona și Messi își dau târcoale pentru noul contract

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 16:09

Pe masura ce perioada de transferuri din aceasta iarna se apropie de final, speculatiile conform carora Leo Messi nu isi va mai prelungi contractul cu FC Barcelona sunt din ce in ce mai dese.

Contractul lui Messi cu FC Barcelona expiră în 2018, însă publicația "Marca" susține că formația catalană nu i-a făcut nicio ofertă deocamdată atacantului argentinian. Această situație alimentează zvonurile conform cărora Leo Messi este aproape de un transfer la Machester City, unde ar urma să fie antrenat de fostul său tehnician de la FC Barcelona, Pep Guardiola, conform Marca.

"Le Figaro" susține că englezii au avansat deja suma de 113 milioane de euro pentru internaționalul argentinian, iar salariul său ar putea fi 47 de milioane de euro anual.

Cotidianul spaniol "Marca" consideră că Barcelona nu mai are bugetul necesar de a-l păstra pe Messi având în vedere că deja a reînnoit contractele pentru Luis Suarez, Javier Mascherano și Neymar.

Deși Messi a declarat că Barcelona i-a dat totul și că va rămâne acolo cât timp va dori conducerea echipei catalane, presa spaniolă susține că acesta este tentat să plece din Spania.

Atacantul argentinian în vârstă de 31 de ani a debutat în 2004 la Barcelona și a strâns 555 de prezente în tricoul acesteia, marcând 480 de goluri în toate competițiile.Pentru națională Argentinei, unde a debutat în 2005, bifat 116 apariții înscriind de 57 de ori.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10204044267706678
Daniel Filip  •  18 Ianuarie 2017, 16:29

are 29 ani..face 30 la vara...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează