INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Din culisele fazei deceniului » Cum a fost gândit inițial penalty-ul Barcelonei

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 10:14

În meciul câștigat de Barcelona cu Celta Vigo, 6-1, Messi și Suarez au oferit faza deceniului, când argentinianul a preferat să îi paseze uruguayanului, din penalty, iar acesta a reușit hat-trick-ul.

La final, brazilianul Neymar a oferit detalii despre penalty-ul Barcelonei și spune că faza a fost gândită pentru el.

"Penalty-ul era pentru mine. Am lucrat la antrenament acest penalty, dar Luis Suarez era mai aproape. Nu mai contează. A marcat și totul a ieșit bine.

Noi, cei din atac, suntem foarte generoși. Ținem foarte mult unul la celălalt și prietenia noastră este cea mai importantă. Nu contează cine marchează, atât timp cât Barcelona câștigă", a spus Neymar pentru Mundo Deportivo.

"Noi vrem să ne bucurăm de jocul nostru, să respectăm adversarul și să demonstrăm că suntem mai buni. În această țară este mai acceptată o lovitură, decât o fază spectaculoasă" Luis Enrique, antrenor Barcelona

Vezi aici video cu penalty-ul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
mishu_74
mishu_74  •  16 Februarie 2016, 17:32
Postat de adi_stelistul pe 15 Februarie 2016, 15:18

M-ati omorat. Tin minte ca eram copil cand am vazut chestia asta prima data, nu mai tin minte la cine. Faza deceniului? E prea mult, serios.

Il si doare undeva pe autor de faza deceniului, sa fim seriosi. :) El urmareste doar click-uri ceea ce, sa recunoastem, reusesc intotdeauna astia de la fituica. au un marketing care da roade, asta e. :))

vyyllyy
vyyllyy  •  16 Februarie 2016, 14:01
Postat de ifrimvictor pe 15 Februarie 2016, 17:14

In perioada '86 - '89, Steaua a jucat 2 finale de CL (una castigata) si a mai ajuns inca o data in semifinale. Plus Supercupa Europei. Dinamo nu era cu mult mai prejos in acea vreme. Tin minte un comentariu la finala Cupei Romaniei din '89, pe un ton sec: "Dinamo a jucat sfert de finala in Cupei Cupelor, iar Steaua finala Cupei Campionilor. Per total, n-a fost un an rau." :) P.S. O mica mostra cu jocul stelei din acea perioada: youtube.com/watch?v=2o3BnBjXlNQ

Dinamo are doua semifinale una in Cl si cealarta in cupa europei , ce zici cu acolo si *** de al tale , in al doau final sau facut de ras cand au luat bataie de Ac Milan cu 4-0 mai bine nu se prezentau' ca iesau mai bine , ai prima Cupa castigat a fost cu noroc la penalty , sa lovit mingia de portalu' ala, dar sa-ti aduc aminte din nou ca acea echipa nu ma exista Fc Steaua Bucuresti a fost desfiintat in anu' 2015 iar stema , palmaresu', stadionu' sunt detinute de MAPN , acum e Fc SB [cred] mai precis fc clona.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eucutine
eucutine  •  15 Februarie 2016, 18:58

deci o faza plagiata a ajuns faza deceniului?!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează