INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Din vestiar în mină spre gazon! » Surpriză pentru Bayern Munchen la meciul cu Schalke 04

Articol de GSP - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 23:08

Guardiola şi campionii Bundesligii au avut sîmbătă seară o surpriză pe Veltins Arena. Şi chiar înainte ca Bayern să remizeze cu Schalke (1-1).

Jucătorii bavarezi s-au speriat un pic după ce au ieşit din vestiar. Culoarul decorat pe alte stadioane cu chipuri de fotbalişti, embleme şi legende ale clubului s-a transformat în tunel care reproduce fidel pereţii minei de cărbune.

Gelsenkirchen se află în bazinul Ruhr şi prin această idee Schalke vrea să întărească legătura de suflet cu fanii mineri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
valiii
valiii  •  02 Septembrie 2014, 11:03

e super fain tunelul ,felicitari celor de la schalke pentru idee

para.para
para.para  •  02 Septembrie 2014, 10:28

Daca era in rromanica, toata tara era in stare de soc, romulanii se cutremurau, iar mioriticele inmarmureau. Iar ca cireasa sa fie pusa bine pe tort, turma castiga cu 3-0 la masa verde pentru ca asa ceva nu se poate. Era in-cre-di-bil, fabulos si halucinant.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează