INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Dincolo de rivalitate! PSV îl susține pe Nouri, jucătorul lui Ajax care a rămas cu leziuni cerebrale după ce și-a pierdut cunoștința pe teren

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 11:19

Și rivalii de la PSV îl susțin pe Nouri, jucătorul lui Ajax care a rămas cu leziuni cerebrale după ce și-a pierdut cunoștința pe teren

Ieri, Ajax a anunțat că " Abdelhak Nouri a suferit leziuni grave și permanente la creier", întristând lumea fotbalului.

Jucătorii lui PSV Eindhoven erau în cantonamentul din Elveția când au aflat vestea și imediat au făcut împreună o poză pentru a-l susține. Reluând hashtagul #StayStrongAppie (Fii puternic, Appie!) și postând fotografia pe rețelele de socializare. "Pare ireal, un coșmar, dar este nefericita realitate", a declarat managerul Marcel Brands.

În același timp, fratele lui Appie a lăsat un mesaj emoționant: "Când se va trezi din comă, s-ar putea să nu mai fie capabil să gândească, să vorbească sau să mănânce. Posibil să nu mai recunoască persoanele din jurul său".

Sâmbătă, Nouri s-a prăbușit pe gazon în timpul amicalului cu Bremen, pierzându-și cunoștința. A fost resuscitat 20 de minute înainte de a fi transportat la un spital din Innsbruck cu elicopterul. Și acum este în comă indusă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează