INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Discurs emoţionant al lui Rafael Benitez » Spaniolul a plîns la prima conferinţă ca antrenor al Realului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2015 15:52

Rafael Benitez a fost prezentat astăzi la Real Madrid cu care a semnat un contract valabil pe următorii trei ani. 

Antrenorul în vîrstă de 55 de ani şi-a adus aminte de perioada petrecută cînd juca la tineretul Realului, unde a jucat de la 13 pînă la 20 de ani. Imediat cum şi-a început discursul, spaniolului i-au dat lacrimile.

"Aceasta este casa mea. Aceasta este partea cea mai dificilă, trebuie să vorbesc, dar nu prea ştiu ce să spun. Sînt foarte emoţionat să revin acasă. Sper ca totul să meargă bine, ca echipa să joace fotbal de calitate şi să cîştige trofee. Voi munci, voi fi dedicat. Apreciez încrederea pe care mi-au oferit-o şefii clubului", a spus Benitez.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
madskills
madskills  •  04 Iunie 2015, 08:30
Postat de cpt.ahab pe 03 Iunie 2015, 20:41

Antrenor foarte bun. Va face treaba la Real.

Esti prea optimist sau subiectiv. Este un antrenor mediocru pentru un club de talia Realului. Eu nici acum nu pot sa inteleg cum s-a renuntat la Ancelotti. Acum un an era zeu dupa aia gata, e praf. Dar nu mai mira pe nimeni ce devoratoare de antrenori este echipa asta. In atatia ani se lauda si ei cu un titlu si un trofeu de CL dupa care au alergat ca disperatii si care este clar rodul muncii lui Ancelotti. Cu Benitez pe banca, Barcelona o sa defileze sezonul urmator si nu e deloc un lucru bun cand iti lipseste concurenta.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Iunie 2015, 20:41

Antrenor foarte bun. Va face treaba la Real.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  03 Iunie 2015, 19:42

madridul pierde un an de existenta cu acest benitez pe banca. daca il lasa perez 1 an...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează