INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLĂROIU DEMIS DE LA AL HILAL

Dispoziţia Prinţului bin Fahd: "Olăroiu, interzis în Arabia Saudită!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2009 00:00

După incidentele de la finalul partidei din finala Cupei Coroanei Prinţului, cînd Olăroiu a aruncat tricoul pe care se afla imprimat chipul Prinţului şi a refuzat să se prezinte la festivitatea de decernare a trofeului, fapte considerate extrem de grave în lumea arabă, Fahd a remis presei un comunicat în care se afirmă:

"S-a decis îndepărtarea tehnicianului român Cosmin Olăroiu şi interzicerea ca el să mai pregătească vreo echipă din Arabia Saudită în viitor. Comportamentul său a fost considerat inacceptabil, iar incidentele care ar fi putut urma gestului său puteau degenera".

VEZI DE CE A FOST DEMIS COSMIN OLĂROIU

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  01 Martie 2009, 17:25

Cine cacatu este printul Bin Fahd asta? Va spun eu, un violator de camile care isi spune cu de la sine putere print. Fac ceva pe rangul lui de 2 bani. O fi din vre-o familie nobiliara romana si nu stim noi. Asta este un jegos de araboi imputit.

chris_gali
chris_gali  •  28 Februarie 2009, 17:49

asa ar trebui sa interzicem si noi toate spurrcaciunile de araboi imputtiti in Romania !!!!

 •  28 Februarie 2009, 17:06

trebuia sa se conformeze pentru ca lua niste bani degeaba acolo (sa nu-mi spuna cineva ca presta munca de antrenor ca acolo nu e fotbal...si miuta din spatele blocului are mai multa strategie)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează