INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Doboară recordul lui Pogba? Presa din Spania anunță: United vrea să plătească o sumă colosală pentru o vedetă a Barcelonei

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 27 martie 2017 21:00

Neymar ar putea deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului!  Potrivit publicației spaniole Sport.es, Manchester United intenționează să achite clauza de reziliere în valoare de 200 de milioane de euro prevăzută în contractul internaționalului brazilian cu FC Barcelona.

Aceeași sursă susține că atacantul în vârstă de 25 de ani ar urma să primească un salariu anual de 25 de milioane de euro, dublu față de cât primește în acest moment la formația catalană, după ce și-a prelungit contractul în octombrie.

Britanicii de la metro.co.uk scriu în plus că tehnicianul lui United, Jose Mourinho, a discutat cu Neymar și se pare că l-ar fi convins să evolueze din sezonul următor în Premier League.

"Premier League este un campionat care mă uimește. Îmi plac stilul de joc și echipele. Într-o zi, aș dori să joc aici. Admir Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool - acestea sunt echipele care luptă mereu la titlu. Și mai sunt și antrenorii de nivel înalt, cum ar fi Mourinho și Guardiola. Aceștia sunt antrenorii cu care orice jucător ar dori să lucreze“, declara Neymar în urmă cu puțin timp.

Evaluat la 100 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Neymar a fost adus de Barcelona în 2013, de la Santos, pentru 88 de milioane de euro.

35 de partide a evoluat în acest sezon Neymar în toate competițiile reușind 14 goluri și 23 de asisst-uri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bogdzsch
bogdzsch  •  28 Martie 2017, 08:30

Cred ca eliminand criteriul banilor,ma intreb oare ce trofee o sa mai castige pe viitor Neymar la MU.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează