INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Doi fotbaliști care valorează împreună 100 de milioane de euro ar putea pleca gratis la sfârșitul sezonului

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 12 octombrie 2017 22:17

Jucătorii Mesut Özil și Alexis Sanchez ar putea pleca în această iarnă de la Arsenal Londra.

Afirmația a fost făcută de antrenorul "tunarilor", Arsene Wenger în cadrul unei conferințe de presă. Tehnicianul francez a recunoscut că este posibil ca cei doi să plece în iarnă, dacă situațiile contractuale lor nu se vor rezolva.

Sanchez și Ozil își termină contractul în vara anului următor, iar dacă nu își prelungesc actualele înțelegeri, în iarnă vor intra în ultimele 6 luni și pot semna cu orice echipă.

"Când te afli în această situație te gândești la orice soluție. Este posibil (nr. să plece cei doi). Întotdeauna am spus că dacă nu am ajuns la un acord în ultimul an nu inseamnă în mod necesar că jucătorul va pleca. Ambii jucători sunt fericiți aici", a declarat Wenger.

În vârstă de 28 de ani, Ozil a venit la Arsenal de la Real Madrid în septembrie 2013 pentru 47 de milioane de euro. Internaționalul german este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 50 de milioane de euro.

Alexis Sanchez a venit la Arsenal de la Barcelona în iulie 2014, pentru 42,5 milioane de euro. Internaționalul chilian în vârstă de 28 de ani este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 65 de milioane de euro.

7partide a disputat Sanchez în acest sezon în toate competițiile, reușind un gol și 2 pase de gol

5jocuri a bifat Ozil în acest sezon în toate competițiile

sursa: telegraph.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează