INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER

Dominația lui Leicester » Jucătorul anului din Premier League este din echipa "vulpilor"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 09:08

Asociația Fotbaliștilor Profesioniști (PFA) a înmânat aseară premiul pentru cel mai bun fotbalist din acest sezon de Premier League, iar câștigător a fost ales mijlocașul lui Leicester City, Riyad Mahrez.

În cursa pentru acest premiu s-au mai aflat atacantul lui Tottenham, Harry Kane, mijlocașul lui Arsenal, Mesut Ozil, mijlocașul celor de la West Ham, Dimitri Payet, precum și coechipierii lui Mahrez, atacantul Jamie Vardy și mijlocașul N'Golo Kante. 

Algerianul în vârstă de 25 de ani a devenit astfel primul jucător african din istorie care câștigă acest trofeu. Mahrez a fost transferat de Leicester de la formația franceză Le Havre, în ianuarie 2014, pentru suma de 500.000 de euro.

Zilele trecute, PFA a făcut publică și echipa sezonului, din care fac parte patru jucători antrenați de Ranieri, Vardy, Mahrez, Kante și Morgan.

Jamie Vardy a fost și el recompensat cu un premiu, în gala care a avut loc la Londra, pentru recordul stabilit în acest sezon, când a reușit să înscrie în 11 meciuri consecutive.

17 goluri
și 11 pase decisive a reușit Mahrez în 34 de meciuri jucate în acest sezon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează