INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - JUVENTUS, AZI, 21:45, DIGI 2

Donnarumma, încrezător înaintea derby-ului din această seară » Cum a răspuns la amenințarea lui Higuain

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 10:48

Gonzalo Higuain și Gianluigi Donnarumma s-au tachinat înaintea derby-ului Milan-Juve din această seară.

"Am jucat de două ori contra lui sezonul trecut și nu am reușit să-i dau gol. Sper ca de data asta să înscriu câteva. Nu știu câte, dar sper să câștigăm", a declarat atacantul lui Juve cumpărat de la Napoli pentru 94 milioane euro.

Portarul de doar 17 ani al lui Milan i-a răspuns lui Higuain: "Sper să te înșeli. Îmi doresc să fie un meci frumos pentru fanii de pe San Siro și să o învingem pe Juve".

Donarumma a vorbit și despre viitorul său la Milan: "Întotdeauna am visat să joc pentru acest club. Vreau să rămân aici mult și să câștig multe trofee. Nu am încă experiența necesară să port banderola de căpitan , dar e timp și pentru acest aspect.

Să mă antrenez cu Buffon la naționala Italiei este o adevărată mândrie pentru mine. Este idolul meu din copilărie. Sunt foarte încântat că voi juca împotriva lui în această seară.

Nu trebuie să ne temem de Juventus. Într-adevăr, sunt o echipă bună, dar și noi vom avea șanse să câștigăm. Sper ca fanii să ne susțină tot meciul", a mai spus tânărul portar al lui AC Milan.

Meciul de pe San Siro se anunță a fi unul spectaculos. Juve e lider cu 21 puncte, în timp ce Milan se află pe locul 3, cu 16 puncte. O victorie a "rossonerilor" ar reduce considerabil ecartul dintre cele două și ar relansa lupta la titlu în Italia.

  • AC Milan- Juventus se joacă în această seară de la ora 21:45, în direct pe Digi Sport 2 și liveTEXT pe gsp.ro.

(Remus Dinu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează