INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Dorit de Steaua, a lăsat farmecul Ligii Campionilor și s-a transferat la o echipă de Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 09:59

Robert Veselovsky, 29 de ani, a fost dorit în această vară de Steaua, după despărțirea campioanei de portarul titular Giedrius Arlauskis.

Roș-albaștrii n-au ajuns la un acord cu Universitatea Cluj pentru transferul goalkeeperului.

Portarul a rămas totuși liber de contract după ce s-a înțeles cu ardelenii, renunțînd la 7 salarii restante, și a semnat cu formația cehă Mlada Boleslav, echipă care va juca în Europa League.

"Există o hotărîre a Comitetului Creditorilor care a acceptat să se încheie tranzacţii pe cale amiabilă cu jucătorii care renunţă la pretenţiile financiare de la club. Robert Veselovsky este cel care a renunţat la toată suma pe care o avea de primit", a declarat Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al Universităţii, pentru TVR Cluj.

400.000 €era clauza de reziliere a lui Veselovsky

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
piluromanul
piluromanul  •  04 Iulie 2015, 14:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

647929788683948
Matei Rosenberg  •  03 Iulie 2015, 15:24

Eu nu ştiu ce nu vă e clar. Sunt click baituri. Tactica asta de a pune cu alta în articol e veche şi evidentă. Nu înseamnă că-s jurnaliştii proşti. Erau proşti dacă o făceau neintenţionat. Proşti sunt ăia care se plâng când jumătate de articole sunt aşa. Înjuraţi ca nişte măscărici când idioţii de fapt sunteţi voi că vă plângeţi de aceeaşi problemă mereu şi intraţi pe site-ul ăsta de rahat. Că fără public care să intre pe oligofrenia asta ordinară, restructurarea ar veni repede. Am cont de o oră. Dar dracu' mai intră aici. M-am lămurit şi cu porcăria asta.

para.para
para.para  •  03 Iulie 2015, 14:09
Postat de andrei.33 pe 03 Iulie 2015, 12:05

Poza cu Rusescu, dai click si e vorba de altul. Jurnalism bananier.

ioanitoaia & etnobotanistii lui

Vezi toate comentariile (8)
Comentează