INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA / LEVERKUSEN - DORTMUND 1-1

Dortmund se afundă tot mai rău » A mai pierdut două puncte și doi jucători!

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 14:11

Jucătorii lui Bosz cad pe capete, ținând pasul cu punctele risipite de Borussia în ultimele două luni. Încă două au pierdut la Leverkusen, iar remiza (1-1) cu Bayer i-a costat pe "galben-negri" alte două accidentări grave.

Maximilian Philipp și Gonzalo Castro s-au adăugat unei liste care cuprindea deja șase indisponibili!

Buletin de război

După doar 4 minute, atacantul țipa de durere. Entorsă la genunchi și din teren ajungea direct la spital. "Este o leziune serioasă", a confirmat portarul Bürki. Probabil ligamentele îi sunt afectate, cu pericolul unei rupturi.

Până la pauză, încă o victimă a jocului agresiv al gazdelor. Intrarea dură a lui Wendell l-a rupt pe Gonzalo Castro. Primul s-a ales cu un "galben", transformat în eliminare de asistentul video, celălalt a ajuns clientul medicilor. "Și în cazul lui Castro, mă tem că va lipsi o perioadă lungă", a spus directorul spotiv Michael Zorc.

Până la finele anului mai sunt out Götze (ruptură de ligament la gleznă), Piszczek (menisc), Durm (operație șold), Rode (inflamație pubis), Reus (ruptură de ligamente încrucișate), Bruun-Larsen (operație genunchi).

gonzalo castro

philipp

6 e locul 
pe care a căzut Dortmund după 14 etape, fiind la 10 puncte de liderul Bayern. Nu are nicio victorie în ultimele 7 meciuri

"Nu sunt mulțumit cu acest punct. Doar în repriza secundă am etalat mentalitatea corectă. avem nevoie de o victorie să ne revenim, poate vine cu Real"
Peter Bosz, antrenor Dortmund

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  03 Decembrie 2017, 15:18

Peter Bosz, e frate cu dica ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează