INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Două achiziții în următoarea săptămînă » Barcelona dă lovitura pe piața transferurilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 14:35

Luis Enrique vrea să o întărească pe Barcelona în această iarnă, iar șefii catalanilor speră să rezolve cît mai curînd două transferuri.

Potrivit ziarului Sport, Barcelona este foarte aproape de a-i aduce pe Nolito, de la Celta Vigo, și pe Denis Suarez, de la Villareal, iar într-o săptămînă, cele două transferuri s-ar putea realiza.

Nolito va veni sub formă de împrumut, pînă la finalul sezonului, iar la vară Barcelona va trebui să plătească 20 de milioane de euro dacă vrea să îl cumpere.

Atacantul de 29 de ani a fost cerut cu insistență de Luis Enrique, care îl cunoaște de pe vremea cînd antrena la Celta Vigo.

15.000.000 €este cota lui Nolito, potrivit transfermarkt.de

În acest sezon, Nolito a marcat de opt ori pentru Celta Vigo, în 15 meciuri.  Atacantul, care a jucat și la echipa a doua a Barcelonei, a mai evoluat la Benfica și Granda, înainte de a ajunge la Celta.

Denis Suarez, fost jucător al catalanilor, are 22 de ani și aparține acum de Villareal.   Barcelona îl poate aduce pe mijlocaș în vară, pentru 3 milioane de euro, dar catalanii îl vor acum și vor trebui să plătească o sumă mai mare.

În acest sezon, Suarez a jucat 23 meciuri pentru Villareal și a marcat de trei ori, oferind și șapte pase de gol. 

12.000.000 €este cota lui Suarez, potrivit transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ortega
ortega  •  16 Ianuarie 2016, 16:11

Pe Marica nu-l vor ăștia de la Barcelona ? Ce fraieri ...

valu4ever
valu4ever  •  16 Ianuarie 2016, 16:07

pai si ivan? -a fost abureala ieftina marca gica craioveanu...sa justifice si el banii de la csu!

cosminb84
cosminb84  •  16 Ianuarie 2016, 15:52
Postat de adi_stelistul pe 16 Ianuarie 2016, 15:44

Cat e cota lui Denis Suarez???

12 milioane euro , acum au schimbat si ei in articol :)),Barca l-a vandut in vara pentru 4 milioane,iar acum mai mult ca sigur ca fara 10 milioane nu il dau Villarreal.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează