INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Două mari rivale din Premier League îl vor pe Fabinho » Ce echipă preferă brazilianul

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 21 mai 2017 11:04

Fundașul lui AS Monaco, Fabinho, ar putea ajunge în Premier League, fiind dorit de Manchester City și Manchester United.

Fabinho, 23 ani, are avantajul că poate evolua atât pe postul de fundaș dreapta cât și la mijloc.

Brazilianul ar fi soluția perfectă pentru problemele de la mijlocul terenului pe care le are echipa lui Pep Guardiola, fiind o forță pragmatică, disciplinată și capabilă să contribuie la filosofia tehnicianului spaniol, susține 90min.com. Aceeași sursă susține că City ar fi dispusă să plătească 25 de milioane de lire sterline, cât cere clubul din Principat.

54 de partidea disputat Fabinho în toate competițiile, reușind 11 goluri și 6 assist-uri

Fabinho nu a fost principala țintă a lui Pep Guardiola. Spaniolul și l-a dorit inițial pe Kyle Walker, fundașul dreapta a lui Tottenham, dar șefii clubului nu sunt dispuși să îl cedeze pentru o sumă mai mică de 45 de milioane de lire sterline.

O altă echipă care îl mai vrea pe Fabinho este rivala lui City, Manchester United. Cu toate acestea, internaționalul brazilian ar dori să ajungă la City, aspect dezvăluit de tatăl său în luna februarie a acestui an.

"Ne place munca lui Mourinho la Manchester United , dar avem o slăbiciune pentru Manchester City", declara tatăl lui Fabinho.

Fabinho a venit în iulie 2015 la AS Monaco de la formația portugheză Rio Ave pentru 6 milioane de euro. El mai are contract până în 2021 cu echipa din Ligue 1.

surse: dailymail.co.uk, thesun.co.uk, 90min.com

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează