INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM

Drama trăită de un fotbalist nigerian din Anglia! I-au murit ambii părinți și e amenințat cu evacuarea » Gestul impresionant al galeriei lui West Ham

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 21:14

Amos Nasha este un fotbalist nigerian de 21 de ani care a jucat la Academia de Fotbal a lui West Ham. Tânărul jucător trăiește o adevărată dramă în ultima perioadă.

I-a murit mama în urmă cu mai mulți ani, iar în decembrie tatăl său a făcut atac de cord și a decedat. A rămas astfel orfan și trebuie să aibă grijă și de fratele său mai mic.

Cei doi au fost amenințați că vor fi evacuați pentru că nu-și pot permite să plătească chiria apartamentului. Pentru a-l ajuta, fanii lui West Ham au făcut o campanie pe site-ul JustGiving.com.

Aici se strâng fonduri pentru a-l ajuta pe Amos Nasha. Vicepreședintele lui West Ham, David Sullivan, a donat 800 de lire. S-au strâns în jur de 6000 de lire până acum.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
214218875710050
Ionut Pirva  •  07 Februarie 2017, 00:18

Frumos gest ???? *** ala de presedinte doneaza 800 de lire ,Pai au luat 30 de millioane pe Payet daca isi doreau cu adevarat sa il ajute ii puteau plati chiria in avans pe 1 an sau nu Mai zic ca puteau oricand sa ii cumpere un apartament ,daca se intampla asa ceva la Steaua ,Becali ii cumpara 2 case nu 1!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  07 Februarie 2017, 00:01

Nimeni nu spune ca acestui copil ii este usor dar...ce face el acum ? Nu mai joaca fotbal ? Intreb asta fiindca din fotbal se traieste bine. In alta ordine de idei este cam penibil sa spui ca mama lui a murit in "urma cu multi ani" si sa transformi totul intr-o tragedie, nu credeti ? Sint copii care isi pierd parintii la un interval de citeva saptamini sau deodata-acestea imi par tragedii...

paulg40
paulg40  •  06 Februarie 2017, 22:33

Bravo West Ham!Chiar este emotionant.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează