INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

Drama unui jucător de senzaţie din Bundesliga » N-a fost lăsat să plece la Real Madrid, apoi s-a accidentat şi a stat pe bară 14 luni!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 18:41

Borussia Dortmund a avut în sezonul 2012-2013 unul dintre cei mai curtaţi jucători ai Europei. Ilkay Gundogan, 24 de ani, a avut atunci un an remarcabil, marcînd şi în finala Ligii Campionilor, meci pierdut în faţa lui Bayern Munchen, scor 1-2.
Gundogan a dezvăluit că a fost dorit la Real Madrid după sezonul respectiv, însă clubul german nu l-a lăsat să plece. Din cauza unei accidentări la spate, fotbalistul a intrat într-un con de umbră şi a stat pe bară nu mai puţin de 14 luni, timp în care a pierdut şi Campionatul Mondial din Brazilia.

" Real Madrid a făcut o ofertă, dar clubul nu m-a lăsat să plec. Mai aveam doi ani de contract. Accidentarea mi-a dat planurile peste cap. Vreau să revin şi să am succes. Într-o zi, voi pleca de la Dortmund. Vreau să evoluez pentru o echipă mare din Anglia sau Spania", a declarat Gundogan pentru presa germană.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
madskills
madskills  •  25 Noiembrie 2014, 08:08
Postat de djeurofighter pe 24 Noiembrie 2014, 19:06

Locul 16! :)))

si pe locul 1 in grupa de CL, unde a defilat in grupa. Nimeni nu poate explica parcursul lui Dortmund in campionat. E de domeniul fantasticului...Au atacanti destul de buni, nu ca Lewa dar oricum, Aubameyang si Imobile chiar sunt ff buni si inca mai pot sa creasca, sunt tineri. A revenit si Kagawa la mijloc. Problema mare la astia sunt accidentarile. Ori e un ghinion teribil ori e ceva in neregula cu preparatorii. Cand se accidenteaza unu sta minim 3-4 saptamani in cel mai fericit caz..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 00:20
Postat de djeurofighter pe 24 Noiembrie 2014, 19:06

Locul 16! :)))

da, dar una e una alta e alta.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 00:19

era intr-o forma maxima. gundogan imi placea mult, un fotbalist excelent. sper sa revina cat de curand la forma de altadata.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close