INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Dugarry a dat de pământ cu Verratti şi Barcelona: "El cere măriri, dar este mai mult accidentat din cauza stilului de viață"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 15:33

Fostul atacant al Barcelonei, Christophe Dugarry, l-a criticat dur pe Marco Verratti pentru că își doreşte să plece de la PSG la Barcelona.

Mijlocaşul italian este una dintre principalele ținte ale formației catalane în această vară.

Verratti, cel care a declarat de mai multe ori în acest sezon că îşi doreşte o echipă alături de care să se poată lupta pentru trofeul Ligii Campionilor, a fost criticat dur de către Dugarry.

"Ceea ce face acum Barcelona cu Verratti nu este corect. Nu este în regulă să profite de presiunea pusă de Verratti pe PSG. Cred că ar fi mai bine pentru club să mențină o relație bună cu PSG. Dacă Barcelona vrea război cu investitorii din Qatar, nu cred că se va termina cu bine. Şefii lui PSG sunt capabili să plătească 500 de milioane de euro pentru Messi, dacă îşi doresc acest lucru", a fost răspunsul lui Dugarry.

Fostul atacant francez l-a luat în vizor şi pe Marco Verratti.

"Sunt surprins, deoarece Verratti este un jucător valoros. El este un jucător bun, dar ce a obținut până acum ? La fiecare şase luni apare în presă şi spune că vrea o mărire, dar el este mai mult accidentat din cauza stilului de viață. Să demonstreze pe teren că trebuie să rămână la PSG înainte să plece în Spania.", a continuat fostul mare vârf al Franței.

Verratti mai are contract cu PSG până în 2021, dar şi-a manifestat în repetate rânduri dorința de a pleca de pe Parc des Princes.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  21 Iunie 2017, 19:54

Sigur ca seicii au destui bani ca sa-l cumpere pe Messi dar trebuie sa vrea si Mesii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează