INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

După 1-1 cu Torino, Adriano Galliani a dezvăluit reţeta viitoarelor transferuri la Milan: ”Slăbuţi, dar neînsuraţi!”

Honda, una din achizițiile gratis din ianuarie, a irosit multe mingi, fiind schimbat în final cu Petagna // Foto: Reuters
Honda, una din achizițiile gratis din ianuarie, a irosit multe mingi, fiind schimbat în final cu Petagna // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 februarie 2014 09:55

Administratorul-delegat al rossonerilor s-a plîns că lotul s-a mărit în iarnă la 30 de jucători: ”Se trăieşte bine la Milano, doamnele sînt foarte fericite aici şi nimeni nu mai vrea să plece”.

Efectul Seedorf s-a stins după 16 zile. Milan n-a putut lega al treilea triumf cu noul tehnician olandez, remizînd sîmbătă cu Torino (1-1).

Concidenţă, tot contra squadrei granata şi acelaşi scor, Clarence făcuse primul egal pe San Siro ca jucător (în tricoul Interului), în 2000! Ajunşi pe locul 10, rossonerii mai visează numai la Europa League şi la achiziţii ieftine, fără aere de vedetă şi, mai ales, fără soţii!

Dezvăluirea îi aparţine lui Adriano Galliani, care s-a arătat nemulţumit de megalotul de 30. "De-acum vom lua jucători mai puţin valoroşi, însă neînsuraţi. La Milano se trăieşte bine, doamnele sînt fericite şi nu mai pleacă. Trei-patru trebuiau să-şi facă bagajele în ianuarie, însă unul a zis că soţia refuză, altul că nu poate să-şi mute băiatul de la şcoală. Să cumperi e foarte simplu, dar să cedezi e extrem de greu. Aproape imposibil să dai afară pe cineva!", a explicat ieri administratorul-delegat rossonero.

Milan l-a ratat pe Armero, ajuns la West Ham, fiindcă soţia lui Constant a respins mutarea la Napoli.

56 de ani au trecut de la ultimul debut al unui antrenor cu trei victorii consecutiv la Milan. Seedorf s-a oprit la două, 1-0 cu Verona şi 2-1 cu Cagliari

"Nu mă întristaţi vorbind de Europa League, am jucat numai o dată în 12 ani! Sîntem singura echipă din Italia ce va asculta imnul Ligii pe 19 februarie şi 11 martie" (Adriano Galliani, administrator delegat Milan)

AS ROMA - PARMA
Potop şi stop joc în minutul 9!
Nouă minute a durat ieri partida de pe "Olimpico"! Deşi gazdele au protejat gazonul cu prelate, a fost imposibil să se joace Roma - Parma. Ploile torenţiale, care afectează capitala Italiei de cîteva zile, au transformat terenul într-o piscină, iar arbitrul De Marco (foto) a oprit chinul. Azi se va decide data rejucării.

ATALANTA - NAPOLI 3-0
Operator TV rănit de o pertardă
"Bombe" în teren şi în tribună la Bergamo. Un operator TV a fost rănit la mînă de o petardă aruncată de fanii Atalantei, iar Napoli s-a făcut de rîs la Bergamo (0-3). Benitez i-a odihnit pe Higuain, Hamsik şi Jorginho pentru semifinala de miercuri cu Roma, dar nu se aştepta ca şi apărarea să ia pauză. Argentinienii Denis, "dublă" plus assist, şi Maxi Moralez au profitat ieri de gafele comice ale lui Reina, Inler şi Fernandez.

10.319 mesaje pe aplicaţia WhatsApp a primit Hernanes de la fanii lui Lazio după transferul la Inter. Brazilianul nu va mai folosi IPhone-ul, păstrîndu-l ca pe un trofeu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează