INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

După Barcelona și naționala Argentinei, a ales SUA » "Tata" Martino a semnat cu Atlanta United

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 27 septembrie 2016 20:54

Gerardo "Tata" Martino, 53 de ani, a renunțat la postul de selecționer al Argentinei după înfrângerea cu Chile din finala Copa America Centenario, scor 2-4 la loviturile de departajare.

Tehnicianul argentinian a ales să continue la un nivel mai lejer, semnând astăzi cu Atlanta United, echipă din Major League Soccer, titrează ESPN.

"Suntem bucuroși că un antrenor de calibrul lui Martino ne va conduce în primul sezon al clubului în MLS. Experiența vastă și succesul său atât la nivel de club, cât și la nivel internațional vorbesc de la sine. Viziunea sa se potrivește cu filozofia clubului nostru și suntem convinși că abilitățile sale vor ajuta la formarea unui spirit de învingător, atât pe teren cât și în afara lui", a declarat președintele lui Atlanta United, Darren Eales, la prezentarea oficială a tehnicianului.

2014este anul formării clubului Atlanta United, care va juca începând din 2017 pe Stadionul Mercedes-Benz

"Sunt foarte fericit să fiu primul antrenor din istoria acestei grupări. E o perioadă interesantă pentru MLS, sunt pregătit să conduc o echipă competitivă, care va ajuta la creșterea nivelului acestei ligi", a spus Martino, lăudat și de directorul tehnic al Atlantei, fostul internațional american Carlos Bocanegra.

  • 1998 este anul de debut în antrenorat pentru Martino, trecând pe la grupări precum Newell's Old Boys, Barcelona, dar și naționalele Paraguayului și Argentinei.

sursa: espnfc.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează