INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

După ce a aflat ce salariu are Alexis Sanchez la United, David de Gea vrea mai mulți bani pentru a semna prelungirea contractului

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gabi JurcaJURNALISPORT - Publicat marti, 06 februarie 2018 21:48

David De Gea și-a modificat pretențiile salariale pentru a semna prelungirea contractului, după ce a aflat cât câștigă noul său coleg Alexis Sanchez la Manchester United.

Pentru a-l convinge pe chilian să vină pe Old Trafford, șefii lui United i-au oferit cel mai mare salariu din Premier League, 505.000 de lire săptămânal.

Portarul spaniol mai are contract cu “diavolii roșii” până în 2019 cu opțiune de prelungire pe încă un sezon și este în discuții pentru a semna prelungirea. Dacă, inițial, cerea un salariu de 300.000 de lire pe săptămână, pentru a fi la același nivel cu Pogba, după venirea lui Alexis Sanchez portarul și-a modificat cerințele.

Conform The Sun, De Gea le forțează mâna șefilor de pe Old Trafford și cere un salariu de 375.000 de lire pentru a prelungi, mai ales că este dorit în continuare și de Real Madrid.

50.000.000 de €este cota lui De Gea

Dacă îi vor fi îndeplinite pretențiile, spaniolul va deveni al doilea cel mai bine plătit jucător al lui United, după Alexis Sanchez. În prezent, portarul de 27 de ani câștigă 210.000 de lire pe săptămână. Doar 21 de goluri în 31 de meciuri a primit portarul în toate competițiile.

surse: metro.co.uk, caughtoffside.com, thesun.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close