INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2022

După Mondial, qatarienii transformă stadioanele! Super proiectul pregătit de arabi

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 11:59

Qatar a învățat din experiențele triste ale Chinei și Braziliei și nu vrea ca stadioanele, în care a investit zeci de miliarde de euro pentru găzduirea CM 2022, să rămână în paragină după turneul final.

Qatarienii deja au proiectul de reconvertire utilitară, anunțând că toate arenele vor fi gata cu 2 ani înaintea startului competiției.

"Am și semnat un acord. Unele se vor schimba, va fi redus numărul locurilor pe scaune. FIFA vrea cel puțin 40.000 de locuri jos la Mondiale, apoi vom scădea totalul la jumătate și scaunele vor fi donate țărilor ce au nevoie pentru stadioanele lor.

Alte arene vor deveni școli, cartiere rezidențiale sau parcuri de divertisment, iar hotelurile vor fi deschise turiștilor", a dezvăluit Hassan Tawadi, președintele Comitetului de Organizare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează